Wilt u onze nieuwe website bezoeken?
X

Voorwaarden

 Op al uw bestellingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

•  Verzending vindt plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling van de artikelen plus de verzendkosten.
 
•  Amazingkids zal ervoor zorgen dat de artikelen in een deugdelijke verpakking worden verzonden.

•  Amazingkids verzendt alle pakketten met Track en Trace.
   •  De verzendkosten zijn voor uw rekening en bedragen Euro 3,95 per verzending. Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland gelden aparte tarieven.

•  Goederen kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Hierover dient u wel eerst contact met ons op te nemen. De kosten van het retour zenden zijn voor uw rekening. Ook blijft u verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Amazingkids.

•  Indien u de volledige bestelling retourneert binnen de gestelde termijn, krijgt u het aankoopbedrag plus de verzendkosten teruggestort op uw rekening. De verzendkosten voor het retour sturen blijven voor uw rekening.


•  Indien u een artikel bij ons bestelt gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.


• AfterPay voert voor Amazingkids.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Amazingkids.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €750,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €750,-.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 
   

 


Telefoonnummer Afterpay: 020 7230270

  ◦  Herinneringskosten: bij niet tijdige betaling wordt het te betalen bedrag verhoogd met administratiekosten.

  ◦  Incassobureau: Indien er na betalingsherinnering niet wordt overgegaan tot betaling zult u schriftelijk in gebreke worden gesteld. Indien ook dan betaling uitblijft, zal de vordering uit handen worden gegeven bij ons incassobureau. Alle daaraan verbonden kosten –waaronder de wettelijke rente- komen voor rekening van de koper.

  ◦  Door kennisname van deze Algemene Voorwaarden verklaart u bekend te zijn met de betalingsvoorwaarden en met het feit dat genoemde extra kosten in rekening zullen worden gebracht bij niet tijdige betaling.


pix